Μορφέσης: «Βγάλαμε συμπεράσματα»

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Γιώργος Μορφέσης από την παρουσία της Εθνικής στο «Holiday Cup».

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Γιώργος Μορφέσης από την παρουσία της Εθνικής στο «Holiday Cup». Ο Έλληνας Ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως κατάφερε να συγκεντρώσει στοιχεία για τον Καναδά, ενώ τόνισε πως η εικόνα των παγκοσμίων πρωταθλητριών θα είναι διαφορετική στο προολυμπιακό τουρνουά.

Αρχικά, ο Μορφέσης τόνισε: «Ο στόχος μας ήταν διπλός. Πρώτον, θέλαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για την ομάδα του Καναδά. Ήταν καλό που παίξαμε μαζί τους γιατί είχαμε καιρό να τους αντιμετωπίσουμε και θα τους βρούμε μπροστά μας στο προολυμπιακό. Ο δεύτερος στόχος ήταν να δώσουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση και το γυμναστήριο γιατί δεν είχαμε δουλέψει σε αυτούς τους τομείς. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι ήταν κέρδος για μας αυτό το τουρνουά».

Και συμπλήρωσε: «Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι λογικό να μην βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Η ομάδα έχει δείξει πως όταν θέλει μπορεί να ανταποκριθεί. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ένα αρνητικό που είδα στο τουρνουά ήταν ότι δεχόμασταν αρκετά κι εύκολα γκολ».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Η ομάδα θα μαζευτεί στις 12 Μαρτίου για ένα μήνα. Δύο βδομάδες θα μείνουμε Ελλάδα για να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση και μετά θα πάμε στο Κίρισι για ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες για να δούμε κάποια καινούρια πράγματα και να βρούμε ρυθμό. Την τελευταία βδομάδα θα κάνουμε κοινή προετοιμασία στην Ελλάδα με τις ΗΠΑ, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον πλανήτη και θα μας βοηθήσει να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για το προολυμπιακό».

Τέλος, ο Μορφέσης δήλωσε: «Το σύστημα αυτό είναι άδικο. Η παρουσία μας στους Ολυμπιακούς κρίνεται σε ένα παιχνίδι, ενώ έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια πως αυτή η  ομάδα βρίσκεται στην κορυφή. Θα πρέπει να στοχεύσουμε στο χιαστί παιχνίδι, το οποίο αν κερδίσουμε προκρινόμαστε, αλλιώς είμαστε εκτός. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.