Σύγκρουση «γιγάντων» στο Λας Βέγκας για 9 εκατομμύρια δολάρια

Χριστίνα Κομίνη
24/08/2018 • 10:58
Μίκελσον και Γουντς.
  • shares
Το χρηματικό έπαθλο ασύλληπτο για αγώνα γκολφ. Ο νικητής και μόνο ο νικητής της τετράωρης αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ESPN, θα προσθέσει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 9 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Μίκελσον και Γουντς θα συναντηθούν στο Shadow Creek Golf Course  του Λας Βεγκας στις 23 ή στις 24 Νοεμβρίου. 

Ο Γουντς επιβεβαίωσε τη θρυλική συνάντηση στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Το ματς συμφωνήθηκε». Ο Μίκελσον του απάντησε «Είμαι σίγουρος ότι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις εύκολα τα 9 εκατομμύρια» αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Οι δυο τους έχουν στην τροπαιοθήκη τους 19 συνολικά τίτλους majors και δικαίως ο αγώνας χαρκτηρίζεται «τιτανομαχία»! Ο Γουντς έχει κατακτήσει 14 τίτλους major κι έχει κερδίσει περισσότερα από 88 εκατομμύρια στο PGA Tour σε αντίθεση με τον Φιλ Μίκελσον, που βρίσκεται στα 68 εκατομμύρια.

Η μονομαχία των δύο πρώην συμπαικτών στο Ryder Cup αναμενόταν χρόνια τώρα από τους λάτρεις του αθλήματος, που πλέον αδημονούν για την μεγάλη μέρα…

«Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να προβάλλουμε το άθλημα σε περισσότερο κόσμο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, όπου δεν υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση στο γκολφ» δήλωσε ο Μίκελσον στο ΕSPN. «Θα φοράμε μικρόφωνα, τα οποία θα είναι ανοιχτά και αυτό θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο που θα μας παρακολουθεί».

Παρά το καλό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο μονομάχων, ο Φιλ Μίκελσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μοιραστούν το έπαθλο των 9 εκατομμυρίων ευρώ κι ότι ο νικητής θα τα πάρει όλα στο τέλος!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη