Προβληματισμένος ο Σαββίδης

Έντονα προβληματισμένος φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Έντονα προβληματισμένος φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εικόνα του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να τόνισε στους συνεργάτες του, πως κάτι θα πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του και για την εικόνα της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ, καθώς περίμενε καλύτερη εμφάνιση. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σαββίδης φέρεται να τόνισε στους συνεργάτες του, μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και πρέπει να αλλάξει».

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ να αντιμετώπιζαν στομαχικές διαταραχές, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους τρεις παίκτες βρίσκονταν και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος τελικά αγωνίστηκε. Ο Έλληνας παίκτης απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας, προκειμένου να αναρρώσει και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.