Αυτή η ΟΜΑΔΑ έχει την …υπογραφή Δώνη !

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και την εικόνα των «πράσινων» του Γιώργου Δώνη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει ένας προπονητής να περάσει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία στους παίκτες του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κι όμως, ο Γιώργος Δώνης το έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες και έχει δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία έχει ξεκάθαρα την υπογραφή του και την αγωνιστική του λογική. Είτε πρόκειται για τους “βασικούς”, είτε για τις “ρεζέρβες”, στο γήπεδο εμφανίζεται ένα σύνολο παικτών με συγκεκριμένο πλάνο. Και δεν ξεφεύγει ποτέ από τις αρχές του προπονητή και τον σχεδιασμό του… 

Αυτό είδαμε μέχρι τώρα στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτό είδαμε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Ίσως να προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη η καλή εμφάνιση των Πράσινων στο Αγρίνιο, γιατί αγωνίστηκαν οι “ρεζέρβες” και ο Δώνης έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ωστόσο δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά, προκειμένου οι παίκτες του Τριφυλλιού να αποκτήσουν την απαραίτητη “χημεία” και να μπουν στο αγωνιστικό “καλούπι” του προπονητή τους. 

Πειθαρχημένο παιχνίδι, καλή κυκλοφορία μπάλας και σωστή ανάπτυξη στο δεύτερο μέρος, ίδια μαχητικότητα και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο, προσπάθησαν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Δώνης και τα κατάφεραν! 

Μια ενδεκάδα αμιγώς ελληνική, κάτι που δεν συναντάμε συχνά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, νέα παιδιά με διάθεση και πάθος για διάκριση, έδωσαν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό και οδήγησαν την ομάδα τους στην έκτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους επίσημους αγώνες. 

Ο Κότσαρης ήταν σταθερός και έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις, ο νεοαποκτηθείς Παντελάκης είχε θέληση στο παιχνίδι του και συνεργάστηκε καλά με τον ταλαντούχο Θεοχάρη, τον έμπειρο Οικονόμου και τον δυναμικό Πούγγουρα. Ο Τζανδάρης έκανε μπόλικη δουλειά στη μεσαία γραμμή, ο Στάικος οργάνωσε σωστά το παιχνίδι του Τριφυλλιού, ο Αποστολάκης έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του και έβγαλε …συστημένη ασίστ στον Μακέντα , ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είχε “φρεσκάδα”, ο Καμπετσής αναστάτωσε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, ενώ ο Βέργος ήταν μαχητικός. Ο Χρήστος Δώνης έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του και “συμμάζεψε” τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού, ενώ ο Μακέντα έχει πάρει …φόρα και κατάφερε με όμορφο τρόπο να πετύχει το νικητήριο γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.