Κιν: «Καλή τύχη Μουρίνιο…»

Ο Ρόι Κιν πήρε το μέρος του Ζοσέ Μουρίνιο στην φημολογούμενη διαμάχη με μερίδα παικτών του, προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κόψουν τη γκρίνια.

Ο Ρόι Κιν πήρε το μέρος του Ζοσέ Μουρίνιο στην φημολογούμενη διαμάχη με μερίδα παικτών του, προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κόψουν τη γκρίνια.

Ο Πορτογάλος, φέρεται να έχει ψυχρανθεί με αρκετούς από τους παίκτες του και περισσότερο με τον Πολ Πογκμπά. 

Πολλοί σχολιαστές στην Αγγλία ρίχνουν το φταίξιμο στον Μουρίνιο για το γεγονός ότι «έχει χάσει τα αποδυτήρια», σύμφωνα όμως με τον Ιρλανδό πρώην αρχηγό της Γιουνάιτεντ, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στους παίκτες.

«Δεν τα πάνε όλοι οι παίκτες καλά με τους προπονητές τους, ούτε οι προπονητές συμπαθούν όλους τους παίκτες. Όμως ως ποδοσφαιριστής, όποια διαφωνία και αν έχεις με τους προπονητές, πρέπει να παίζεις για την ομάδα. Δεν με νοιάζει αν τσακώθηκες με τον προπονητή, αν ο ένας έπιασε τον άλλον από το λαιμό, γιατί αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Ο κόσμος τσακώνεται, γίνεται και σε άλλες δουλειές. Δυστυχώς όταν είσαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, θα υπάρξουν υπερβολές. Όταν όμως βάζεις αυτή τη φανέλα και βγαίνει στο γήπεδο για να μην δώσεις το 100% επειδή έχει τσακωθεί με κάποιον, τότε καλή τύχη Ζοσέ Μουρίνιο», είπε ο Ιρλανδός, που δεν περιόρισε την κριτική του στον Πογκμπά:

«Μιλάω γενικά για τους ποδοσφαιριστές. Για παίκτες που νευρίασαν με τον προπονητή ή τους βοηθούς του και σκέφτονται ότι ”σήμερα δεν θα προπονηθώ καλά γιατί κάποιος με αναστάτωσε”. Υπάρχουν πολλά ”γκρινιάρικα μωρά” εκεί. Όταν όμως βγαίνεις στο γήπεδο παίζεις για την υπερηφάνειά σου, την οικογένειά σου, την πόλη σου, οτιδήποτε. Μην σκέφτεσαι τόσο πολύ τι είπε ο προπονητής ή οι βοηθοί για σένα. Απλά βγες έξω και παίξε. Μπορείς να τσακωθείς μετά το ματς, αλλά την ώρα του αγώνα ζωντάνεψε, παίξε με υπερεηφάνεια, με πνεύμα. Δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, αλλά όταν έχεις μία καλή μέρα τουλάχιστον σήκωσε τα μανίκια σου και πάλεψε για 
τη φανέλα, μην αποσπάται η προσοχή σου από όλα αυτά τα πράγματα εκεί έξω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.