Περιμένει τους τραυματίες ο Μασάδο

Την επιστροφή αρκετών από τους «λαβωμένους» του ποδοσφαιριστές, περιμένει ο Μανουέλ Μασάδο στην προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να αρχίσει να προετοιμάζει σιγά - σιγά το πλάνο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Την επιστροφή αρκετών από τους «λαβωμένους» του ποδοσφαιριστές, περιμένει ο Μανουέλ Μασάδο στην προπόνηση της Τετάρτης, προκειμένου να αρχίσει να προετοιμάζει σιγά – σιγά το πλάνο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός του Αρη, περιμένει να δει ποιοι από τους Ακόστα, Τριανταφυλλάκο, Καζναφέρη και Καστίγιο θα καταφέρουν να γυμναστούν, ώστε να μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει του τόσο σημαντικού Σαββατιάτικου ματς για τους κιτρίνους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκτός μάχης θα μείνουν εκ νέου οι Παπαστεριανός, Μίσελ συν τον Σηφάκη ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της αποβολής του από το «Γ. Καραϊσκάκης». Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ, ελλείψει Μίσελ. Το εάν, δηλαδή, ο Μασάδο θα διατηρήσει τον Τσουκάνη που αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό ή εάν (εφόσον είναι διαθέσιμος ο Καζναφέρης), πάει στη λύση του Αρτινού.

Στο μεταξύ την απόφαση για τον αγώνα που θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, έλαβε ο 57χρονος τεχνικός, για τον Κώστα Καπετάνο (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.