Μπουφόν: «Έβγαλε λαγό ο Τζάτζα»

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δε μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Γιουβέντους επί της Νάπολι στο ντέρμπι κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δε μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Γιουβέντους επί της Νάπολι στο ντέρμπι κορυφής του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο βετεράνος τερματοφύλακας της «βέκια σινιόρα» υπογράμμισε πως ο Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση με το γκολ που σημείωσε στο 88’, έβγαλε από το καπέλο του λαγό, σαν ταχυδακτυλουργός. 

Ο Μπουφόν τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Με 15 λεπτά να απομένουν δεν θα ήμουν καθόλου απογοητευμένος με την ισοπαλία όμως στο τέλος ο Τζάτζα έβγαλε λαγό από το καπέλο. Στα τελευταία 10 λεπτά είχε η Νάπολι την πρωτοβουλία. Η σκέψη της νίκης έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις αν το έχεις καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν».

Και συμπλήρωσε: «Η Νάπολι μας δυσκόλεψε πολύ και άξιζε τουλάχιστον έναν πόντο αυτό το βράδυ. Μας ακολουθεί πλέον στη βαθμολογία μία ομάδα τοπ επιπέδου. Παραδέχομαι πως ανησυχούσα πολύ αν η Νάπολι είχε πάρει τη νίκη επειδή δεν θα ήταν εύκολο να καλύψουμε διαφορά πέντε πόντων. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση αν και στα 35 του. Θα πρέπει να σκίσουμε το διαβατήριό του για να μην αποκαλύπτουμε την ηλικία του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.