Προτάθηκε και εξετάζεται ο Μπονί

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γουίλφριντ Μπονί, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γουίλφριντ Μπονί, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβοριανός επιθετικός έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» τις τελευταίες ημέρες, όπως και στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από τους ιθύνοντες της Ένωσης. Ο 29χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Σπάρτα Πράγας, Φίτεσε, Σουόνσι, Στόουκ και Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, οι «πολίτες» είχαν δαπανήσει το 2015 περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Σουόνσι. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Σουόνσι, η οποία τον αγόρασε πέρυσι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει, μετά τον υποβιβασμό της στην Championship. Ο Μπονί είχε πέρυσι τέσσερα γκολ σε 20 συμμετοχές με τους «κύκνους» στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς οι Ουαλοί θα αξιώσουν αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του Ιβοριανού επιθετικού είναι αρκετά υψηλές. Η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.