Δέλλας: «Δίκαιη νίκη» (video)

Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε ότι ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο, υποστηρίζοντας, όμως, ότι η ομάδα του πήρε μια νίκη που άξιζε.

Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε ότι ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο, υποστηρίζοντας, όμως, ότι η ομάδα του πήρε μια νίκη που άξιζε. Ο προπονητής των Περιστεριωτών τόνισε ότι δεν του άρεσε η εικόνα του «αστεριού» στο δεύτερο ημιχρόνο και ότι όλοι -μαζί κι αυτός- κρίνονται μέχρι τέλους.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και πετύχαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε δικαιώματα, αλλά και ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη με την πίεσή του. Παρ’ όλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες και θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. 

Για την κακή απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου:
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έχουμε πει, αλλά το άγχος των παικτών ήταν μεγάλο. Η θέλησή τους ώστε να έχουν πιθανότητες για την επόμενη αγωνιστική είναι πολύ μεγάλη και αυτό βγαίνει σε πίεση. Κάθε νίκη μας δίνει ελπίδα για τον επόμενο αγώνα, μήπως καταφέρουμε και φτάσουμε στο θαύμα των πλέι οφ». 

Για το αν οι παίκτες κρίνονται εν όψει της νέας σεζόν:
«Όλοι κρίνονται όχι μόνο με τον αγώνες, αλλά και από την καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συμβαίνει αυτό και όχι φυσικά μόνο για τους παίκτες, αλλά κι για εμένα».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη:

«Ήταν ένας ωραίος και δυνατός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν το ματς. Εμείς χάσαμε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο Ατρόμητος που πέτυχε και το γκολ με τον Λε Ταλέκ. Με τις αλλαγές φέραμε τον αντίπαλο σε πανικό και τον κλείσαμε στην περιοχή του και θεωρώ ότι αξίζαμε να φύγουμε τουλάχιστον με τον βαθμό». 

Για το αν τελικά ήταν λάθος που δεν ξεκίνησε ένας εκ των Ουάρντα, Κάπελ:
«Όχι, δεν ήταν λάθος. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και αυτό εφαρμόσαμε». 

Για το τι ευθύνεται για το μηδέν στην επίθεση:
«Θέμα ψυχραιμίας. Όταν εκτός έδρας δημιουργείς τόσες ευκαιρίες, δικαιούσαι και ένα αποτέλεσμα. Φεύγουμε στεναχωρημένοι. Σήμερα έπαιζαν τέσσερα λεπτά από την Κ-20 και είναι μεγάλο πράγμα αυτό για την ομάδα». 

Για το αν ο στόχος της Ευρώπης τελειώνει και αν θα δοθούν ευκαιρίες σε άλλους παίκτες: «Νομίζω το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης, δίνει το δικαίωμα στον Αστέρα να είναι το φαβορί. Τώρα δίνουμε συνέχεια ευκαιρίες. Μπορεί να κάνουμε κάποιο χώρο, αλλά δεν θα αφαιρέσουμε το δικαίωμα κάθε παίκτη που παίζει καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.