Πρίντεζης: “Σίγουρα παίζει ρόλο ο αντίπαλος στα πλέι οφ”

Ακόμα έχει... δρόμο για το φινάλε της regular season στην Ευρωλίγκα και σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη που μίλησε στην κάμερα του novasports, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται προς το παρόν με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ.

Ακόμα έχει… δρόμο για το φινάλε της regular season στην Ευρωλίγκα και σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη που μίλησε στην κάμερα του novasports, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται προς το παρόν με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στα πλέι οφ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ:

“Πάντα ένα ταξίδι στη Ρωσία είναι λίγο δύσκολο και όταν παίζεις εκτός με την ΤΣΣΚΑ σπαταλάς πολλή ενέργεια. Δύσκολη βραδιά. 

Φάνηκε και σε άλλα ματς πως δεν υπάρχουν αδιάφοροι αντίπαλοι. Η Εφές μπορεί να μην διεκδικεί τα πλέι οφ, αλλά παίζουν για τον εγωισμό τους, πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, έχουν πολύ ταλέντο. Έχει εμπειρία, παίκτες, βλέπαμε τώρα το ρόστερ τους, έχουν σε κάθε θέση από δύο καλούς παίκτες. 

Δεν έχουμε πάρει μαθηματικά το πλεονέκτημα. Δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώσεις, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αλλά και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. 

Σίγουρα παίζει ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα πλέι οφ, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Έχουμε δρόμο για να προετοιμαστούμε και σίγουρα τα ματς στα πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικά. Όποια ομάδα και να είναι απέναντι, πάντα είναι πολύ δύσκολο. 

Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να βρούμε καλάθια στον αιφνιδιασμό. Έχει κάποιους παίκτες κλειδιά  στην επίθεση, όπως οι Γουίμς, Ντάνστον και Μακόλουμ. Μπορούν να σε σκοτώσουν πολύ εύκολα. Αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε, είδαμε πως χάσαμε εύκολα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Από αρχές Οκτώβρη κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό οπότε δεν έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώνεις. Παίξαμε πολύ καλά περύσι όλη τη χρονιά στο τέλος σαν να “κρεμάσαμε”. Φέτος είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι και μακάρι να τελειώσουμε όπως θέλουμε τη χρονιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.