Κλάους ή Γιάννου

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει δίλημμα για το ποιον από τους Αθανασιάδη ή Γιάννου θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης εναντίον της Ουντινέζε.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει δίλημμα για το ποιον από τους Αθανασιάδη ή Γιάννου θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης εναντίον της Ουντινέζε. Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα.

Ο Γιάννου όμως τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα με τον ΟΦΗ στον οποίο σημείωσε δυο γκολ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα σταθμίσει όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον ποιον θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση του “Φρίουλι”.

Στις υπόλοιπες θέσεις της  ενδεκάδας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Κρέσιτς, στην άμυνα θα παίξουν οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο, στο κέντρο οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης και στις πτέρυγες της επίθεσης οι Γεωργιάδης αριστερά και δεξιά ο Σαλπιγγίδης. 

Για το ματς με την Ουντινέζε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν πανστρατιά. Αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000 και γι’ αυτόν τον λόγο τα 3.800 εισιτήρια που έχει πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φτάνουν και κάνει προσπάθειες μήπως εξασφαλίσει επιπλέον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.