Τελευταίο φιλικό, τελευταίες δοκιμές

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία σήμερα (16/5) να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ήθελε να δει, πριν τη διακοπή των προπονήσεων.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Ξάνθη στην τελευταία της ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Το απόγευμα της Τετάρτης (16/5) στο προπονητήριό της, στα Πηγάδια, νίκησε με σκορ 4-1 την ομάδα του Εδεσσαϊκού, όμως, αυτό που είχε σημασία για τον προπονητή του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβατς, είναι ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ήθελε να δει αγωνιζόμενους, πριν τη διακοπή των προπονήσεων. 

Για παράδειγμα, στη θέση του τερματοφύλακα χρησιμοποίησε τους δύο νεαρούς, Σταθάκη και Τζελέπη, έδωσε χρόνο στον Χατζητερζόγλου, αλλά και στον Σαμπανίδη. Όλοι τους είναι στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού για τη νέα σεζόν, οπότε ήθελε να σχηματίσει μια τελευταία εικόνα από αυτούς. 

Για την ιστορία, αυτοί που σκόραραν στο φιλικό είναι οι Γέντρισεκ (11’), Ντζουρίτσκοβιτς (12’), Καμαρά (24’, με χτύπημα πέναλτι) και Κίκε (81’), ενώ είχαν μειώσει οι φιλοξενούμενοι σε 3-1 με το πέναλτι του Καραμπούκη. Το παιχνίδι διηύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουντζής, με βοηθούς του Βαμβακίδη και Γκώγο της ΕΠΣ Ξάνθης. 

Αυτοί που έπαιξαν για την Ξάνθη είναι οι εξής: Σταθάκης (40′ Τζελέπης), Σβάρνας (40′ Λισγάρας), Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης (40′ Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας (40′ Χατζητερζόγλου), Φασίδης, Κίκε, Ντζουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (40′ Σαμπανίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.