Μπλάτερ: «Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο»

Ο Σεπ Μπλάτερ επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως είναι αθώος και πως περιμένει από τη δικαιοσύνη να τον αθωώσει.

Ο Σεπ Μπλάτερ επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως είναι αθώος και πως περιμένει από τη δικαιοσύνη να τον αθωώσει. Ο 79χρονος Ελβετός άφησε αιχμές κατά του Μισέλ Πλατινί. Ο πρώην πρόεδρος της FIFA αποκάλυψε πως ο πρώην πρόεδρος της UEFA τον είχε ενημερώσει πως θα στηρίξει τη Γαλλία για τη διοργάνωση του 2022.

Αρχικά, ο Μπλάτερ τόνισε στους «Times»: «Είμαι βέβαιος πως υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο και δεν έχω κάνει τίποτα που να παραβαίνει τους νόμους. Δεν σκότωσα κανέναν, δεν λήστεψα τράπεζα, δεν πήρα χρήματα από πουθενά και συμπεριφερόμουν καλά σε όλους τις πρώην συντρόφους μου. Είναι αλήθεια. Με υποστηρίζουν όλες».

Στη συνέχεια, ο πρώην πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας συμπλήρωσε: «Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα Μουντιάλ. Όλα κρίνονται στο τέλος, όταν και παίζουν ρόλο οι μεγάλες πολιτικές επιρροές. Για τη διοργάνωση του 2022, ο Πλατινί είχε τουλάχιστον το θάρρος να μου τηλεφωνήσει και να μου πει πως ‘είχα επαφή με τον επικεφαλής της κυβέρνησης κι αν αυτός μου ζητήσει να υποστηρίξω τη Γαλλία για διαφορετικούς λόγους θα το κάνω’. Μου είπε ‘δεν θα ψηφίσω τους Αμερικανούς’. Τότε ήξερα πως θα υπήρχε πρόβλημα, προσπάθησα αλλά ήταν πολύ αργά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.