Χωρίς Μάντζιο στο ντέρμπι ο ΟΦΗ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι και ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι και ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή περιλαμβάνονται 20 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος επιθετικός συνεχίζει την θεραπεία στο πόδι του, καθώς έχει πρόβλημα στον ορθό μηριαίο.

Από κει και πέρα, ο Μποντόρ επίσης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς συνεχίζει την θεραπεία του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ετσι οι παίκτες που είναι στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, είναι οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ουκάρ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.