Τα πριμ της ΑΕΚ

Δύο εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν οι "κιτρινόμαυροι" αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Διαβάστε τι περιλαμβάνεται στον εσωτερικό κανονισμό της ΠΑΕ και τις μειώσεις σε σχέση με πέρυσι.


Δύο εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν οι “κιτρινόμαυροι” αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Διαβάστε τι περιλαμβάνεται στον εσωτερικό κανονισμό της ΠΑΕ και τις μειώσεις σε σχέση με πέρυσι.



Υπό κανονικές συνθήκες οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας ενημερώνονται για τον εσωτερικό κανονισμό που προτείνει η διοίκηση στις αρχές της σεζόν. Στην ΑΕΚ όμως, των πολλών οικονομικών προβλημάτων, το τελευταίο που ενδιέφερε τόσο καιρό ήταν το συγκεκριμένο θέμα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στη 10η αγωνιστική για να γίνει γνωστός και σύμφωνα με τα στοιχεία που σας αποκαλύπτει το novasports.gr, υπάρχουν μειώσεις στα πριμ σε σχέση με πέρυσι.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του δικεφάλου θα μοιραστούν 2 εκατομμύρια ευρώ αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα (πέρυσι το πριμ ήταν 2,5 εκ. ευρώ) και 1 εκ. ευρώ αν τερματίσουν δεύτεροι, αλλά προκριθούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, αλλά πετύχουν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League θα πάρουν 200 χιλιάδες ευρώ (πέρυσι ήταν 300 χιλιάδες ευρώ), ενώ η κατάκτηση του κυπέλλου θα τους αποφέρει επιπλέον κέρδος 200 χιλιάδων ευρώ, αντί για 300 χιλ. ευρώ που μοιράστηκαν έναν χρόνο πριν.
 

Εννοείται ότι στον εσωτερικό κανονισμό περιλαμβάνονται και πρόστιμα σε περίπτωση που οι παίκτες υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτωμα, ή αν δεχθούν κόκκινη κάρτα για μη αγωνιστικό λόγο. Τη Δευτέρα οι “κιτρινόμαυροι” απλά ενημερώθηκαν για τα όσα συμπεριλαμβάνονται στον εσωτερικό κανονισμό, αλλά όχι τόσο  αναλυτικά όσο θα ήθελαν και για το λόγο αυτό δεν τον έχουν υπογράψει όλοι, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.