Θέλει το «διπλό» ψυχολογίας

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει και των πλέι οφ του πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει και των πλέι οφ του πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1). Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν πως αν θέλουν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, θα πρέπει να φύγουν με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ. 

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και δεν αποκλείεται να κρατάει κάποιες εκπλήξεις, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Στιλ θα καθίσει στην εστία των «πράσινων», με τους Μολέδο και Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μέστο και Πράνιτς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα, Λουντ και Αμπέντ να αποτελούν την τριπλέτα των κεντρικών μέσων.

Οι τρεις της επίθεσης αναμένεται να είναι οι Καλτσάς, Βλαχοδήμος και Μπεργκ. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Εσιέν, Κλωναρίδης και Βιγιαφάνες. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Σάντσεθ, Μπουμάλ, Πέτριτς, Ταυλαρίδη, Νάνο και Λέτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.