O χειρότερος Ρονάλντο της δεκαετίας!

Σε 42 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους ο Πορτογάλος άσος έχει πετύχει 28 γκολ και θέλει ακόμη 6 στα δύο εναπομείναντα ματς για να αποφύγει τη χειρότερη επίδοσή του από το 2009!

Το «διαζύγιο» του περασμένου καλοκαιριού μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε πληγές και στους δύο εμπλεκόμενους. Οι μεν Μαδριλένοι έμειναν χωρίς τρόπαιο. Ο δε Πορτογάλος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους, δίχως όμως να την οδηγήσει ψηλά στο Champions League, που ήταν και ο στόχος του.

Όσο για τους αριθμούς του, είναι πεσμένοι. Ο 34χρονος μέχρι στιγμής έχει πετύχει 28 γκολ σε 42 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη «Γηραιά Κυρία», σε 3.556 λεπτά συμμετοχής. Βάσει αριθμών –με τα τωρινά δεδομένα- η τρέχουσα είναι η χειρότερη από την τελευταία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2008/09, όταν είχε πετύχει 26 γκολ σε 53 αναμετρήσεις. 

Ακολούθησε η «χρυσή» περίοδος, διάρκειας 9 ετών, με τους «Μερένγες». Εξαιρουμένης της πρώτης σεζόν του στη Μαδρίτη (2009/10) δεν υπήρξε αγωνιστική περίοδος κατά την οποία να έχει λιγότερα από 42 γκολ! 

Στην πρώτη χρονιά του με τη φανέλα των «Μπλάνκος», είχε σκοράρει 33 φορές αλλά σε 35 παιχνίδια. Είχε απουσιάσει από αρκετά ματς, καθώς είχε τραυματιστεί από τον Ντιαβαρά σε αγώνα Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ. 

Κοινώς, για να…αποφύγει τη χειρότερη σεζόν του από το 2009, ο Ρονάλντο καλείται να πετύχει 6 γκολ στα δύο εναπομείναντα ματς στο πρωτάθλημα με την Αταλάντα στο Τορίνο και τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.