Μπαρτομέου: «Όχι αυτόματη παρουσία στους ομίλους»

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου υπογράμμισε πως είναι κατά της αυτόματης παρουσίας ομάδων στους ομίλους του Champions League, ανεξάρτητα με τη θέση που καταλαμβάνουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου υπογράμμισε πως είναι κατά της αυτόματης παρουσίας ομάδων στους ομίλους του Champions League, ανεξάρτητα με τη θέση που καταλαμβάνουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε πως είναι υπέρ των αλλαγών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως του αρέσει να υπάρχουν κίνητρα στα εθνικά πρωταθλήματα.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Καταλανών υπογράμμισε: «Για εμάς, το Champions League είναι η κορυφαία διοργάνωση. Για μερικούς ιδιοκτήτες ομάδων της Premier League, το πρωτάθλημά τους είναι πάνω απ’ όλα. Το θέμα είναι να καθίσουμε όλοι και να συζητήσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και στο οικονομικό κομμάτι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εμένα μου αρέσει να υπάρχει αυτή η… μάχη για την είσοδο στους ομίλους κι όχι η αυτόματη παρουσία εκεί. Είναι καλό και για το πρωτάθλημα, βλέπουμε τις ομάδες στην Primera Division να τα δίνουν όλα και να κυνηγούν τις θέσεις στην πρώτη τετράδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.