Ο Κέπα ”απειλεί” τον Ντε Χέα

O 23χρονος έγινε ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου από την στιγμή που μετακόμισε στο ''Stamford Bridge'' για λογαριασμό της Τσέλσι και είναι έτοιμος να καπαρώσει και το νούμερο ''1'' της Εθνικής Ισπανίας.

O 23χρονος έγινε ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου από την στιγμή που μετακόμισε στο ”Stamford Bridge” για λογαριασμό της Τσέλσι και είναι έτοιμος να καπαρώσει και το νούμερο ”1” της Εθνικής Ισπανίας.

Η νέα Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι πλήρωσε 72 εκατομμύρια ευρώ στη Μπιλμπάο για τον φέρει στο ”νησί” τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Κέπα πρέπει να παλέψει σκληρά για να εκτοπίσει τον Νταβίντ Ντε Χέα που έχει κλεισμένη τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Ισπανίας και θα δυσκολευτεί πολύ για να στείλει στον πάγκο τον γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κέπα έκανε ντεμπούτο στο φιλικό αγώνα απέναντι στη Κόστα Ρίκα τον περασμένο Νοέμβριο και εν συνεχεία κλήθηκε για το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Πρόσφατα ξανακλήθηκε από τον Λουίς Ενρίκε για τα παιχνίδια του ”Nations League”.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έπαιξε σε όλα τα ματς της Εθνικής στο Μουντιάλ και δέχτηκε κριτική για τις εμφανίσεις του, κυρίως για το λάθος στη πρεμιέρα με την Πορτογαλία στο τελικό 3-3.

Η εφημερίδα ”Marca” έκανε γκάλοπ μετά τον αγώνα και οι οπαδοί απάιτησαν τη συμμετοχή του Κέπα στο επόμενο ματς, με τον Ιέρο όμως να διατηρεί τον Ντε Χέα στο τέρμα…

Ο Κέπα δεν πτοείται και ανυπομονεί να γίνει κάποια στιγμή το νούμερο 1.

”Είναι χαρά και ευχαρίστηση μόνο και μόνο η συμμετοχή μου στην αποστολή. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε στην Εθνική και όλοι θέλουμε να παίζουμε. Δουλεύω σκληρά γι’αυτό”. είπε στην ισπανική ”As”.

‘Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με το προπονητικό επιτελείο καθώς ακολουθούν δύο μεγάλα ματς για την ομάδα.Είναι ένα μεγάλο ερωτιματικό για τον προπονητή. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω και προφανώς θέλω να αγωνιστώ. Ο προπονητής θα πάρει την τελική απόφαση όμως στις προπονήσεις θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό πάντα για το καλό του συνόλου.”

”Ο Ντε Χέα είναι σπουδαίος τερματοφύλακας και καλύπτει τέλεια την εστία. Το Παγκόσμιο κύπελλο τελείωσε νωρίς για μας όμως δεν δίνω σημασια στα γκάλοπ και σε αυτά που λέει ο κόσμος. Κλείνομαι στον εαυτό μου και αφοσιώνομαι στο παιχνίδι μου.”


Ο Κέπα απολαμβάνει τις μέρες του στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι έχοντας κρατήσει δύο φορές ανέπαφη την εστία του με τους μπλε να έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

”Συνηθίζω το τον τρόπο ζωής στο Λονδίνο και προσαρμόζομαι στο νέο στυλ ποδοσφαίρου στην ”Premier League”. Είναι πιο έυκολη η προσαρμογή για μένα όταν κερδίζει και η ομάδα”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.