Ο διευθυντής του Final Fantasy 7 Remake σκέφτεται επιλογές για Compilation τίτλους

Μπορεί να περιλαμβάνει τα Before Crisis, Crisis Core, Advent Children και άλλα πολλά.Ο Tetsuya...

Μπορεί να περιλαμβάνει τα Before Crisis, Crisis Core, Advent Children και άλλα πολλά.

Ο Tetsuya Nomura, διευθυντής του Final Fantasy 7 Remake, υπονόησε πως η Square Enix σκέφτεται να ξανά-επισκεφτεί τους άλλους τίτλους στο Compilation of Final Fantasy 7, που περιλαμβάνει παιχνίδια όπως τα Before Crisis, Crisis Core, Dirge of Cerberus και την ταινία Advent Children.

Όπως αναφέρθηκε από το Famitsu (μέσω Gematsu), ο Nomura είχε πάρει μέρος σε ένα Q&A session για το The World Ends With You: Final Remix όταν ένας φαν είπε: “Θέλω να ξαναπαίξω Before Crisis: Final Fantasy 7!”

“Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο Kingdom Hearts III, αλλά με το που τελειώσουμε, το VII θα είναι που θα κατευθύνω μετά”, απάντησε ο Nomura. “Σκέφτομαι για ιδέες σχετικά με την κυκλοφορία του remake· μίλησα ακόμα και με τον [Yoshinori] Kitase, τον παραγωγό. Όλοι εμείς οι παλιότεροι έχουμε σκεφτεί πολλαπλές ιδέες για το τι θα μπορούσε να συνοδεύει το remake. Όπως το να κάνουμε κάτι με τους τίτλους Compilation. Αλλά για την ώρα, παρακαλώ περιμένετε για την σειρά του VII.”

Από αυτό το σχόλιο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν η Square Enix σκοπεύει να ενσωματώσει στοιχεία από το Compilation of Final Fantasy στο Final Fantasy 7 Remake, ή αν τα ports, rereleases ή και ακόμα remakes αυτών των τίτλων μπορούν να βρεθούν στα μαγαζιά. Έχοντας υπόψιν ότι όλα αυτά έρχονται από μία μετάφραση, οτιδήποτε είπε ο Nomura δεν πρέπει να τα δεχτούμε 100% σαν αλήθεια ή σαν κάτι σίγουρο.

Σύντομα μετά την ανακοίνωση του Final Fantasy 7 Remake, η Square Enix αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε πολλαπλά κομμάτια, που αργότερα μάθαμε ότι το καθένα θα έχει μέγεθος stand alone παιχνιδιού. Μετά την απόφαση της Square Enix να απομακρύνει την CyberConnect2 από το project και να φέρει την ανάπτυξη του παιχνιδιού “κατ’οίκον”, η εταιρία ξεκίνησε επείγοντος να προσλαμβάνει περισσότερα άτομα για να δουλέψουν στον τίτλο.

Η εταιρεία άρχισε να προσλαμβάνει άτομα νωρίτερα μέσα στο χρόνο ώστε να βελτιώσει την ποιότητα του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια της Ε3 2018, αποκαλύφτηκε από τον Nomura ότι το remake μετακινήθηκε από τα αρχικά στάδια σε πλήρη ανάπτυξη. Όμως αμέσως μετά ειπώθηκε από τον ίδιο ότι το παιχνίδι ίσως να ανακοινώθηκε πολύ νωρίς. Παρόλα αυτά, όταν όλα έχουν μπει στη θέση τους , η Square Enix σκοπεύει το remake να ξεπεράσει το αρχικό.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.