Μπάτλερ: «Παραείμαστε χαλαροί»

Ο Τζίμι Μπάτλερ υπογράμμισε πως οι Σικάγο Μπουλς θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές το προσεχές χρονικό διάστημα και άφησε αιχμές κατά του προπονητή του.

Ο Τζίμι Μπάτλερ υπογράμμισε πως οι Σικάγο Μπουλς θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές το προσεχές χρονικό διάστημα και άφησε αιχμές κατά του προπονητή του. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των «ταύρων» υπογράμμισε πως ο Φρεντ Χόλμπεργκ θα πρέπει να μην είναι τόσο χαλαρός με τους παίκτες του. 

Χαρακτηριστικά, ο Μπάτλερ τόνισε μετά την ήττα από τους Νιού Γιόρκ Νικς: «Πιστεύω στα παιδιά σε αυτά τα αποδυτήρια, ναι. Πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να προπονούμαστε πολύ πιο σκληρά μερικές φορές. Συγνώμη, ξέρω ότι ο Φρεντ είναι χαλαρός τύπος και τον σέβομαι για αυτό, αλλά όταν τα παιδιά δεν κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, πρέπει να τους το τονίσεις, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε: «Ισχύει για όλους, αλλά όταν πρόκειται για τον προπονητή είναι τελείως διαφορετικό. Είναι διαφορετικό να κάνουμε παρατηρήσεις εμείς μεταξύ μας και διαφορετικό να το κάνει ο προπονητής. Ξέρω ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, αλλά μερικές φορές το χρειαζόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.