Λεμονής: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση»

Δύσκολη χαρακτήρισε την προσπάθεια του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία, ο Τάκης Λεμονής.

Δύσκολη χαρακτήρισε την προσπάθεια του Παναιτωλικού για παραμονή στην κατηγορία, ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θα παλέψει έως το τέλος για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πήγε «στραβά» για την ομάδα του την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Λεμονής τόνισε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, αλλά πλέον τα πράγματα πολύ δύσκολα. Οφείλουμε να παλέψουμε με τις όποιες ελπίδες για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Η ομάδα μας είχε περισσότερες τελικές από τον ΟΦΗ, είχαμε την κατοχή, φτάναμε πιο εύκολα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το πώς μετριέται το πάθος είναι υποκειμενικό. Οι παίκτες ζουν αλλιώς το παιχνίδι. Κι εγώ περίμενα περισσότερα πράγματα, αλλά σίγουρα μας έλειψε το γκολ».

Στην συνέχεια συμπλήρωσαν: «Στο τέλος της χρονιάς θα γίνει αξιολόγηση και αποτίμηση της προσπάθειας και των παικτών. Κυρίως κάνουμε αξιολόγηση μετά τις ήττες, αλλά για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη που νικήσαμε, δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα, αλλά όλοι ήταν ευχαριστημένοι από τη νίκη. Τα μαζεμένα παιχνίδια με Δόξα και Λεβαδειακό ήταν καθοριστικά, καθώς στο τέλος του πρωταθλήματος το πρόγραμμα περιλάμβανε όλες τις μεγάλες ομάδες».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Παίζουμε με Άρη στο Αγρίνιο και Παναθηναϊκό εκτός. Θέλουμε δύο νίκες και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση είναι αμφίβολη η παραμονή μας. Εμείς όμως θα παλέψουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.