Χίντινκ: «Να ανανεώσει ο Τέρι»

Ο Γκους Χίντινκ υπογράμμισε πως ο Τζον Τέρι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πως θα πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ της Τσέλσι και τη νέα αγωνιστικής σεζόν.

Ο Γκους Χίντινκ υπογράμμισε πως ο Τζον Τέρι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πως θα πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ της Τσέλσι και τη νέα αγωνιστικής σεζόν. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της λονδρέζικης ομάδας, την εφετινή σεζόν και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά για το μέλλον του Τέρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: «Ο Τζον έδειξε τη σπουδαιότητά του, όχι μόνο με το γκολ αλλά με την απόδοσή του και τις κινήσεις του στην άμυνα και στην επίθεση. Η αφοσίωσή του, με κεφαλαία, γι αυτή την ομάδα είναι τεράστια».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Αν ερωτηθώ, θα δώσω την ειλικρινή μου άποψη για το συμβόλαιό του. Αν πω ό,τι λέω τώρα, αυθόρμητα από την καρδιά μου, τότε μπορείτε να φανταστείτε τι πιστεύω. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του Τζον του 2009, όταν τον προπόνησα πρώτη φορά, με τώρα».

Τέλος, ο Χίντινκ συμπλήρωσε για τον Τέρι: «Είναι σε καλή φόρμα, προπονείται καλά, και προσέχει τον εαυτό του, κάτι που πρέπει να κάνεις σε αυτή την ηλικία. Χρειάζεται ακόμη έξι παιχνίδια για να φτάσει τα 700 με την Τσέλσι και πιστεύω ότι θα το κάνει αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.