Με Κεϊτά στην Λιβαδειά

Ο Ατρόμητος βρίσκεται ήδη στην Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό και στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Πολ Κεϊτά. Εκτός Λεταλέκ, Κιβρακίδης, Ουσέρο.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται ήδη στην Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό και στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Πολ Κεϊτά. Εκτός Λεταλέκ, Κιβρακίδης, Ουσέρο.

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αρκετά προβλήματα, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Λεταλέκ και τους τιμωρημένους Ουσέρο και Κιβρακίδη.

Θα έχει όμως μαζί του τον Πολ Κεϊτά που μόλις την Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί μιας και πλέον στις θέσεις των χαφ οι Περιστεριώτες δεν έχουν πολλές λύσεις. Εκτός του Ουσέρο που είναι τιμωρημένος, παρελθόν αποτελεί ήδη ο Γοδόι. 

Έτσι για τις θέσεις των χαφ υπάρχουν οι Πίτου Γκαρσία, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ και Πολ Κεϊτά. Ο Τραϊανός Δέλλας πάντως σε αυτές τις θέσεις έχει χρησιμοποιήσει και τον Μαριάνο Μπίτολο. Πάντως για τον συγκεκριμένο αγώνα ο ψηλόσωμος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές σ σχέση με τον αγώνα με την Ξάνθη, με τον Ούμπιντες μετά από τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα να ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Επίσης βασικός μετά από καιρό αναμένεται να είναι ο Μίλος Στόιτσεφ από τον οποίο οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλότατες. Επίσης στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο Σωκράτης Φυτανίδης που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς της Ξάνθης, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει και ο Δημήτρης Λημνιός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.