Φραγκιάς: «Χρειάζεται προσοχή ο Ηλυσιακός»

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Κολοσσός τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκία.

Με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Κολοσσός τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκία. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Χαρακτηριστικά, ο Φραγκιάς τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια της και απαρτίζεται από πολλούς Έλληνες αθλητές που προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός διαθέτει επίσης Αμερικανούς με εμπειρία στην Α1 και γενικότερα πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, που παλεύει σε όλους τους αγώνες της. Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε στο γήπεδο μας  και θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Θεωρώ ότι είναι από τα παιχνίδια που θέλουν μεγάλη προσοχή. Περιμένουμε στο γήπεδο τον κόσμο μας για να μας βοηθήσει. Άλλωστε απομένουν λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής δήλωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα μας, προκειμένου να τερματίσουμε όσο  το δυνατόν πιο ψηλά. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και έχουμε επικεντρωθεί στην αυριανή αναμέτρηση. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα, που δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει χωρίς άγχος και αυτό τον καθιστά πιο επικίνδυνο. Έχει έμπειρους και νέους παίκτες με ενθουσιασμό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.