Εφυγε από Αρη, πήγε Παρτιζάν

Ο Ντόμινικ Τζέιμς είναι και επίσημα από την Τρίτη παίκτης της Παρτιζάν.

Ο Ντόμινικ Τζέιμς είναι και επίσημα από την Τρίτη παίκτης της Παρτιζάν. Ο Αμερικανός ήρθε σε συμβιβασμό με τη διοίκηση του Αρη και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το σερβικό σύλλογο. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Αρης, ο Τζέιμς, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες δύο βδομάδες με την Παρτιζάν, θα καταβάλλει αποζημίωση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


«Θέλω να απευθυνθώ στους οπαδούς του Άρη, στο διοικητικό συμβούλιο, στο προπονητικό τιμ και στους πρώην συμπαίκτες μου, λέγοντας ότι είναι τιμή μου που υπήρξα μέλος της οικογένειας του Άρη. Δυστυχώς για συνθήκες που δεν μπορούσα να ελέγξω , έπρεπε να φύγω από την ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται και όλοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.


Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς του Άρη για τη στήριξη τους, τον κόουτς για τη συνεισφορά του στο παιχνίδι μου, τους συμπαίκτες και το διοικητικό συμβούλιο που με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του Άρη. Λυπάμαι που τα πράγματα έγιναν έτσι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ελπίζω να φτάσει στην κορυφή, εκεί όπου της αξίζει», τόνισε ο Τζέιμς με γραπτή του δήλωση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.