Ρονάλντο και Χάμες την έστειλαν στα προημιτελικά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Ρόμα χάρη σε γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκεζ και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Ρόμα χάρη σε γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκεζ και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι Μαδριλένοι τα χρειάστηκαν κόντρα στη Ρόμα του Κώστα Μανωλά καθώς οι Ιταλοί έπαιξαν πολύ έξυπνα και είχαν τις ευκαιρίες τους για να μπορέσουν να σκοράρουν αλλά η αστοχία των Σαλάχ και Τζέκο ήταν καταλύτης στο ματς. 

Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν ψηλά τη Ρόμα, η οποία έκανε λάθη και κατάφεραν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό ο νεοεισελθών Βάσκεθ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι. 

Κάπου εκεί τα όνειρα των φιλοξενούμενων γκρεμίστηκαν και ήρθε το γκολ του Χάμες Ροντρίγκεζ τρία λεπτά αργότερα για να «κλειδώσει» την πρόκριση για τη Ρεάλ. 

Έτσι, η Ρεάλ θα βρεθεί για ακόμα μία χρονιά στα προημιτελικά της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της αφού έκαμψε δύσκολα τις αντιστάσεις της Ρόμα ενώ αν οι Ρωμαίοι ήταν πιο εύστοχοι τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. 

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζ. Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (61′ Βάσκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο (83′ Κόβατσιτς), Μόντριτς (75′ Χεσέ), Ντανίλο

Ρόμα (Λ. Σπαλέτι): Σέζνι, Ντίνιε, Περότι, Τζέκο, Σαλάχ, Πιάνιτς, Κεϊτά (86′ Μαϊκόν), Ελ Σαραουΐ (74′ Τότι), Φλορένζι, Μανωλάς, Ζουκάνοβιτς

Live Blog Champions League


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.