Μαντσίνι: «90 βαθμοί ίσον τίτλος»

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να φτάσει τους 90 βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να φτάσει τους 90 βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι «πολίτες» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή με 44 βαθμούς σε 17 αγώνες, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για να πετύχουν αυτό που θέλει ο Ιταλός τεχνικός.
 
«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά, όπως είπα, είναι σημαντικό να παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν», σχολίασε ο Μαντσίνι μιλώντας στο BBCμετά τη νίκη 3-0 επί της Στόουκ Σίτι. «Χρειαζόμαστε 90 βαθμούς για το πρωτάθλημα, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να νικά», είπε ο Ιταλός προπονητής για να συμπληρώσει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό.
 
«Ο Ιανουάριος θα είναι σημαντικός μήνας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Θα στερηθούμε των υπηρεσιών δύο σημαντικών παικτών, όπως ο Γιάγια και ο Κόλο Τουρέ. Ελπίζουμε λοιπόν να μην έχουμε άλλες απώλειες λόγω τραυματισμών», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.