Στα χέρια του Ισακσον…

Στα ερυθρόλευκα ντύνει τον Ιανουάριο τον Σουηδό τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν, Αντρέας Ίζακσον δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Στα ερυθρόλευκα ντύνει τον Ιανουάριο τον Σουηδό τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν, Αντρέας Ίζακσον δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Σύμφωνα με τη «SportDay» ο Ισακσον έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες έναντι 650.000 ευρώ.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας , ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 22 αγώνες (6 για το Europa League, 15 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο Ολλανδίας), θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ. 

Στον Πειραιά λένε πως θα πάρουν τερματοφύλακα, μόνο αν αποχωρήσει ο Φράνκο Κοστάντσο. Η διοίκηση έχει αυξήσει την πίεση στον Αργεντινό γκολκίπερ προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του έναντι 750.000 ευρώ ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει τα διπλάσια.

Στο μεταξυ το πιο πιθανό είναι η μεταγραφή του χαφ να πάει για το καλοκαίρι, καθώς στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον Λιούμπομιρ Φέισα ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του νέου έτους. Οσον αφορά τον Ραφικ Τζεμπουρ η απάντηση του Ολυμπιακού στα τουρκικά δημοσιεύματα είναι πως  «Δεν πωλείται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.