Ο J.K. Simmons μετακομίζει στο Neptune για την αναβίωση του “Veronica Mars”

Πρεμιέρα το 2019.Η αναβίωση του "Veronica Mars" αποκτά μια νέα Οσκαρική προσθήκη στο δυναμικό...

Πρεμιέρα το 2019.

Η αναβίωση του “Veronica Mars” αποκτά μια νέα Οσκαρική προσθήκη στο δυναμικό της.

Ο λόγος για τον J.K. Simmons, ο οποίος σύμφωνα με το The Wrap, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ως Clyde Prickett, “έναν πρώην εγκληματία, ο οποίος μετά από 10 χρόνια φυλάκισης για εκβιασμό, πλέον δουλεύει για τον Richard ‘Big Dick’ Casablancas, τον μεγαλύτερο κτηματομεσίτη της πόλης και πατέρα του Dick Casablancas, ο οποίος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη των διεφθαρμένων δουλειών του από την Veronica. O Prickett γνώρισε τον Casablancas μέσα στη φυλακή και του οποίου πρόσφερε προστασία. Είναι έξυπνος και έχει ένα δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι του επιτρέπουν να κάνει τις βρωμοδουλειές του, χωρίς να λερώνει τα χέρια του”.

 
Ο J.K. Simmons στα γυρίσματα της πιο πρόσφατης του σειράς, “Counterpart”

Το Hulu ζήτησε οχτώ νέα μονόωρα επεισόδια και η επίσημη σύνοψη μιλάει για μια σειρά φόνων που λαμβάνει χώρα στο Neptune και την πρόσληψη του Γραφείου Ερευνών Mars από την οικογένεια ενός εκ των θυμάτων. Η Veronica θα είναι αυτή που πέρα από τους φόνους, θα ξεσκεπάσει και άλλα μυστήρια της πλούσιας κοινωνίας της Daytona Beach.

Ο δημιουργός της σειράς, Rob Thomas, έγραψε το πρώτο επεισόδιο και μετά την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου έκανε την αντίστοιχη δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Twitter (μέσω SlashFilm). Υποσχέθηκε ότι παρά το γεγονός ότι δεν βλέπουμε όλους τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, μπορεί να εμφανιστούν σε μελλοντικά επεισόδια. Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

To cast αποτελείται από τους παλιούς Kristen Bell, Jason Dohring, Percy Daggs III, Enrico Colantoni, Daran Norris, David Starzyk και τους νέους Patton Oswalt, Kirby Howell-Baptiste, Dawnn Lewis, Izabela Vidovic και Clifton Collins.

Φήμες για την αναβίωση υπήρχαν από το 2017, ωστόσο, τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι πολύ σοβαρές συζητήσεις λάμβαναν χώρα για την υλοποίηση της σειράς.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.