«Πρώτο μέλημα η δημιουργία περισσότερων φάσεων»

Άγγελος Αναστασιάδης και Ανδρέας Σάμαρης μίλησαν παραμονές του αγώνα με την Εσθονία, για τις σκέψεις τους. Και οι δύο συμφώνησαν ότι η νίκη είναι πολύ σημαντικό να έρθει αύριο στο ΟΑΚΑ, ώστε η ομάδα να χτίσει κάτι καλό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της.

Άγγελος Αναστασιάδης και Ανδρέας Σάμαρης μίλησαν παραμονές του αγώνα με την Εσθονία, για τις σκέψεις τους. Και οι δύο συμφώνησαν ότι η νίκη είναι πολύ σημαντικό να έρθει αύριο στο ΟΑΚΑ, ώστε η ομάδα να χτίσει κάτι καλό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Για την Εσθονία  Δεν την γνωρίζω πολύ καλά. Προσπαθώ να μάθω αυτές τις ημέρες τη δική μου ομάδα. Σήμερα και αύριο θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλο και ελπίζω να έχουμε χρήσιμα συμπεράσματα για να εμφανιστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Για το αν υπάρχει απογοήτευση από την αποτυχία  Το κίνητρο είναι κάθε ματς που έρχεται να το κερδίζεις. Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι πρέπει να βγούμε δεύτεροι στον όμιλο, ώστε ανάλογα με το τι κάνει η Φινλανδία, μήπως έχουμε 2η ευκαιρία για πρόκριση.

 Αν είδε βελτίωση στην ομάδα  Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δώσαμε την ψυχή μας, τα παιδιά είχαν θέληση, είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά αλλά δεν μετουσιώσαμε αυτή την μεγαλύτερη κατοχή σε δημιουργία φάσεων. Αυτό θα είναι το μέλημα μας τώρα. Πως θα δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. 

Για τις νέες κλήσεις Πρέπει να βάλουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα και εγώ θα τους δώσω την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα.

Για το ποια θα είναι η μελλοντική έδρα της Εθνικής  Για το ΟΑΚΑ και την έδρα Νομίζω απαντήθηκε Τα θέματα αυτά θα τα αποφασίσουμε μετά την κλήρωση των προκριματικών, ώστε να δούμε τους αντιπάλους. Θα δούμε μετά την κλήρωση αυτό το θέμα και είναι στις προθέσεις μας να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Το αν θα έρθει η κόσμος ή όχι εξαρτάται από εμάς. Αν τους ευχαριστήσουμε με αυτό που θα τους δείξουμε στο γήπεδο θα έρθουν.

Για τα τρία δεκάρια (Φορτούνης, Μάνταλος, Πέλκας) που γίνεται μεγάλη κουβέντα
Δεν γνωρίζω τι βλέπετε εσείς. Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δεκάρια, εξάρι πεντάρια. Δεν υπάρχουν σταθερές θέσεις. Εμείς θέλουμε να περάσουμε μία διαφορετική νοοτροπία στους παίκτες. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά έτσι είναι. Αυτό που προέχει είναι να νικήσουμε το αυριανό ματς. Εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΗΣ

Προσδοκίες για αυριανό αγώνα  Τα τελευταία ματς της Εθνικής με την Εσθονία τα έχω δει στην τηλεόραση. Εμείς είμαστε πιο αποτελεσματικοί και με την απόδοση μας με την Φινλανδία θέλουμε να κτίσουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον και βέβαια στο αυριανό ματς και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο για τους Εσθονούς από τα προηγούμενα.

Για την επιστροφή του μετά από 10 μήνες στην Εθνική  Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου έλειψε η Εθνική ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα. Προς το καλύτερο και στις σχέσεις μας και στην ψυχολογία των παικτών. Αυτό φάνηκε και από την εικόνα που έδειξε η ομάδα με την Φινλανδία. Έχω μεγάλο κίνητρο και θέλω να βοηθήσω την Εθνική ώστε να είμαι στις επόμενες κλήσεις τον Μάρτιο.

Για την αγωνιστική του κατάσταση  Αγωνιστικά δεν έχω πολλά λεπτά με την ομάδα μου, αλλά προπονούμαι σκληρά, ώστε να είμαι έτοιμος. Έπαιξε 90 λεπτά με την Μπενφίκα και νικήσαμε μάλιστα. Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Αν κληθώ να παίξω αύριο πιστεύω ότι θα είμαι καλά και αγωνιστικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αν και το σημαντικότερο είναι να κερδίσει η ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.