Τροϊζι: “Μπορούσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Σπάρτη (1-1) αλλά και στη γενικότερη προσπάθεια που κάνει η θεσσαλική ομάδα

Ο Απόλλων Λάρισας ήθελε να κάνει το 4Χ4 για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League, έμεινε (18/11) στο 1-1, εντός έδρας με τη Σπάρτη.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Μαρσέλο Τροϊζι, είπε στην αρχή των δηλώσέων του: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους σ’αυτό το γήπεδο. Είδα μία ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα και την άλλη να αμύνεται. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο και μερικές φορές έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυνατά ματς από ομάδες που δεν φαίνονται τόσο ισχυρές”. 
Είπε ακόμη: “Εμείς μπορούσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αλλά ήρθε αυτό το πέναλτι. Πρέπει τώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος όμως βλέποντας μία ομάδα που ήρθε στην έδρα μας και πανηγυρίζει μόνο επειδή πήρε το βαθμό”. 
Πρόσθεσε: “Με δουλειά θα πάμε ακόμα πιο μπροστά. Την Πέμπτη έχουμε τον Ηρακλή και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά. Σιγά-σιγά θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».
Αναφέρθηκε στο πέναλτι που έχασε ο Απόλλων, στο 11′, όταν ήταν το 0-0 και είπε: “Είναι δική μου εντολή να το χτυπήσει ο Κουρτεσιώτης. Έκανε προπόνηση και ήταν από τους καλύτερους. Εγώ είδα την διάθεσή του και την προπόνηση και τον επέλεξα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες μου στο γήπεδο κι από τους πιο έμπειρους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.