Δεν ήρθε και η …καταστροφή με ένα παιχνίδι!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το ...μάθημα που πήραν οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με την ερασιτεχνική Ιεράπετρα και την "κακή παρένθεση" σε μια καλογραμμένη ποδοσφαιρική ...σελίδα.

Νομίζω ότι είναι απολύτως κατανοητό από όλους όσοι βρίσκονται εντός, εκτός και …περιφερειακά της ομάδας του Παναθηναϊκού, ότι το αποτέλεσμα στο ματς Κυπέλλου με την ερασιτεχνική Ιεράπετρα δεν ταιριάζει σε μια ομάδα με την ιστορία των Πράσινων. 

Η ισοπαλία με το buzzer beater του Καμπετσή και η …παραλίγο εντός έδρας ήττα από ένα κλαμπ που συμμετέχει στη Γ Εθνική και βρίσκεται δύο κατηγορίες κάτω από το Τριφύλλι, είναι στα όρια της …ντροπής. Ακόμα και για μια ομάδα με …σχολιαρόπαιδα, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Κρητικών. 

Αυτός ο σύλλογος έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και λίγες τόσο κακές. Όμως οι Πράσινοι …γλίτωσαν τα χειρότερα στο φινάλε και επειδή ο συγκεκριμένος αγώνας έχει δύο όψεις, υπήρξε και κάτι θετικό μέσα στον μακρύ κατάλογο των αρνητικών. Το πείσμα και η θέληση που είχαν οι παίκτες του Δώνη μέχρι – κυριολεκτικά τούτη τη φορά – το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Ακόμα και αν δεν τους βγήκε το παιχνίδι, ακόμα και αν έλειψε η αυτοσυγκέντρωση και υπήρξε – κυρίως στο πρώτο ημίχρονο – μεγαλύτερη χαλάρωση από το επιτρεπτό, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και να παλεύουν για να πάρουν το καλύτερο δυνατό. 

Το ματς με την μικρούλα και μαχητική Ιεράπετρα, ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό μάθημα για αρκετούς παίκτες της nouvelle vague των Πράσινων… Μια κακή στιγμή. Από τις λίγες που έχει αυτή η νεανική ομάδα μέσα στη σεζόν. 

Όμως δεν ήρθε και η …καταστροφή του κόσμου με ένα παιχνίδι. Αυτό είναι δεδομένο. Ενδεχομένως να έρθουν και άλλες κακές στιγμές για το Τριφύλλι. Το θέμα είναι πως οι Πράσινοι θα τις διαχειριστούν αυτές τις στιγμές. Και έδειξαν να …μαθαίνουν άμεσα το ποδοσφαιρικό τους μάθημα, ακόμα και στη διάρκεια του αγώνα με τους Κρητικούς. 

Το κάκιστο πρώτο ημίχρονο έμεινε πίσω, οι παίκτες του Τριφυλλιού άλλαξαν αγωνιστική συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος, έδωσαν ότι μπορούσαν στο γήπεδο, έχασαν απίθανες ευκαιρίες και στο τέλος του αγώνα πήραν το …μίνιμουμ από ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να κερδίσουν. Με μεγάλη άνεση. Αν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και περισσότερο συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. 

Κάποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Πράσινων, έστειλαν …μήνυμα στον Γιώργο Δώνη και έδειξαν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία. Όμως φάνηκε ότι οι περισσότεροι, χρειάζονται αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο των “βασικών” συμπαικτών τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.