Πιάτεκ θέλετε εσείς… Κουαμέ εμείς

Μπορεί οι περισσότερες ομάδες στην Ιταλία να έχουν στραφεί στην προσπάθεια του Πολωνού επιθετικού, Κριστόφ Πιάτεκ, αλλά η Νάπολι έχει βάλει στο «μάτι», τον συμπαίκτη του στη Τζένοα, Κριστιάν Κουαμέ.

-Μπορεί οι περισσότερες ομάδες στην Ιταλία να έχουν στραφεί στην προσπάθεια του Πολωνού επιθετικού, Κριστόφ Πιάτεκ, αλλά η Νάπολι έχει βάλει στο «μάτι», τον συμπαίκτη του στη Τζένοα, Κριστιάν Κουαμέ. 

Σύμφωνα με την Rai Sport, ο Πιάτεκ θεωρείται υπερβολικά ακριβός, με την τιμή του να «αγγίζει» τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Νάπολι έχει ήδη έναν ικανό Πολωνό επιθετικό στο δυναμικό της, τον Μίλικ που διανύσει την καλύτερη σεζόν του στους «ατζούρι».
Ο Κουαμέ, έχει πιο προσιτή τιμή, γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ και στη Νάπολι πιστεύουν ότι ο 21χρονος, μπορεί να προσδώσει ενέργεια και ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας. 

Eδώ ο Κουαμέ πανηγυρίζει ένα γκολ που πέτυχε μαζί με τον Πιάτεκ

Ο νεαρός Αφρικανός, μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μίλαν.
Τα πεπραγμένα του Κουαμέ στην πρώτη του χρονιά στη Serie A, είναι τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Έχει αναφερθεί ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει δώσει την συγκατάθεση του γι΄αυτή την μεταγραφή, με πιο πιθανό σενάριο να αποκτηθεί και να παραμείνει ως δανεικός στην Τζένοα, μέχρι το τέλος της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.