Με αναγκαστικές αλλαγές

Τα ‘φερε έτσι η τύχη κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει στη σειρά των αγώνων που κουβαλούν τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» προερχόμενος από διαδοχικούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ‘φερε έτσι η τύχη κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει στη σειρά των αγώνων που κουβαλούν τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» προερχόμενος από διαδοχικούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, σήμερα στις 17.15 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, δίχως δυο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, τους Βιεϊρίνια και Σάκχοφ που εκτίουν στον συγκεκριμένο αγώνα την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών αλλά και δίχως τον Κάνιας, λόγω ενοχλήσεων που τον άφησαν εκτός αποστολής. Στους «εκλεκτούς» του Ραζβάν Λουτσέσκου δε συμπεριλαμβάνονται επίσης κι οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου (σ.σ. είναι προς παραχώρηση ως δανεικός σε ομάδα της Τουρκίας), Μαλεζάς, Χατσερίντι, αλλά κι ο προσφάτως αφιχθείς Ενρίκε. 

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, τα πλέον σημαντικά ερωτηματικά αφορούν το αριστερό άκρο της άμυνας, τον παρτενέρ του Μαουρίσιο αλλά και τη θέση του Μπίσεσβαρ που θα πάρει ανάσες εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

Μέσα – λοιπόν – από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική του γραμμή να συνθέτουν από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο  μαζί μ’ έναν εκ των Γιαννούλη – Τόσκα. Ο δημιουργικός χαφ θα είναι ο Μαουρίσιο ενώ αυτός με τη μεγαλύτερη ανασταλτική ευθύνη ο Ελ Καντουρί ελλείψει εναλλακτικής. Μεσοεπιθετικά, ο Λημνιός αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο, ο Πέλκας στον άξονα κι ο Ζαμπά στο αντίστοιχο αριστερό (σ.σ. άκρο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ακλόνητος ο Άκπομ. Αυτά σε επίπεδο εικασιών γιατί οι οριστικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού θα γίνουν γνωστές περί τη μια ώρα πριν από την έναρξη του ματς, με την επίσημη ανακοίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Δικεφάλου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.