Venom: Μάθαμε τη διάρκειά του και για ποιους είναι κατάλληλη

Έρχεται σύντομα...Ήρθε η επιβεβαίωση ότι η επερχόμενη ταινία "Venom" θα έχει διάρκεια 1 ώρας και...

Έρχεται σύντομα…

Ήρθε η επιβεβαίωση ότι η επερχόμενη ταινία “Venom” θα έχει διάρκεια 1 ώρας και 52 λεπτών, και ότι θα είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών.

Όπως δημοσιεύουν τα Collider και AMC, η σχεδόν δίωρη ταινία δεν θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, παρά τις προσδοκίες των fans ότι το “Venom” θα ακολουθήσει τα βήματα των “Deadpool” και “Logan”.

Παρά την απογοήτευση μερικών, τα νέα ήταν αναμενόμενα, καθώς η Sony ήθελε την συγκεκριμένη κατάταξη από την αρχή, αν και μέχρι τελευταίας στιγμής ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής της ήταν αβέβαιοι.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ruben Fleischer, και πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy (Eddie Brock) – ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon – Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως “Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi”, και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Σε σχετικά νέα, ο Eminem τραγουδά το soundtrack της ταινίας, το οποίο μάλιστα ενσωμάτωσε και στο νέο του άλμπουμ. Δείτε ποιες ταινίες αναμένουμε μετά το “Venom” και διαβάστε για πόσες ταινίες έχει υπογράψει ο Tom Hardy.

Το “Venom” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2018 και λέγεται ότι θα σπάσει ρεκόρ στο box office.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.