Έτοιμος για την πορεία προς το Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να βρεθεί στο Final 4 του Βελιγραδίου, στον πρώτο προημιτελικό με τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (21:15 Novasports2HD).

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να βρεθεί στο Final 4 του Βελιγραδίου, στον πρώτο προημιτελικό με τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (21:15 Novasports2HD). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποφύγουν τα λάθη, που είχαν φέρει την εντός έδρας ήττα από τους Λιθουανούς στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, καθώς θέλουν να διασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας. Οι Πειραιώτες έχουν ηττηθεί δυο φορές από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην κανονική διάρκεια, κάτι που μοιάζει με καμπανάκι εν όψει της προημιτελικής σειράς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και προσοχή στο ματς με τη Ζάλγκιρις, από το οποίος θα απουσιάσει ο Αγραβάνης ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Κώστα Παπανικολάου και Γιάνις Στρέλνιεκς. Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς τέθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί. Από την άλλη πλευρά, η Ζάλγκιρις ταξίδεψε στην Αθήνα αποφασισμένη να πάρει τουλάχιστον μια νίκη και να πάρει αυτό το πλεονέκτημα έδρας, ελπίζοντας πως θα τελειώσει τη σειρά στα δυο ματς στο Κάουνας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την προϊστορία στο πλευρό τους, καθώς μετρούν έντεκα νίκες, έναντι έξι των Λιθουανών. Επί ελληνικού εδάφους έχουν έξι νίκες σε οκτώ ματς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.