Στο… «κάδρο» η Ξάνθη

Φυσική κατάσταση και τακτική είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες ως βασικές προϋποθέσεις για μια άρτια πορεία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου που κάνει πρωταθλητισμό.

Φυσική κατάσταση και τακτική είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες ως βασικές προϋποθέσεις για μια άρτια πορεία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου που κάνει πρωταθλητισμό. Για τον ΠΑΟΚ η χτεσινή μέρα είχε μεγαλύτερη έμφαση στα της φυσικής κατάστασης και σήμερα ήταν η σειρά της τακτικής. Ραζβάν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν από νωρίς στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας επικεντρώνοντας πλέον 100% το ενδιαφέρον τους στον – εντός έδρας – αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιχνίδι πέντε ποδοσφαιριστών εναντίον δυο, με διττό στόχο και την επιθετική αλλά και την αμυντική λειτουργία σε συνθήκες ταχείας μετάβασης. Στη δεύτερη επικέντρωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, δίδοντας διαρκώς σχετικές οδηγίες και προβαίνοντας σε παρατηρήσεις. Οι τελικές δοκιμές στα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα θα πραγματοποιηθούν στην αυριανή προπόνηση που θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 10.30 κι από την οποία θα προκύψει κι η αποστολή.

Σ’ αυτήν έχει σημαντικές πιθανότητες να μετάσχει ο Στέλιος Μαλεζάς, όχι όμως κι οι Μιχόγεβιτς Μουλέν, παρά το γεγονός ότι και οι τρεις σήμερα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.