Χωρίς Τόμας και Ζουέλα

Την αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη (12/1) ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης. Ο 42χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε σ' αυτή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι Γουέιν Τόμας και Φρανσίσκο Ζουέλα.

Την αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη (12/1) ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης. Ο 42χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε σ’ αυτή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι Γουέιν Τόμας και Φρανσίσκο Ζουέλα. Πρόκειται, πάντως, για δύο γνωστές απουσίες.

Ο Άγγλος στόπερ νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή (15/1). Ο Ζουέλα από την άλλη, έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αγκόλας ενόψει της συμμετοχής της στο Κόπα Άφρικα.

Με την απουσία των δύο στόπερ είναι ξεκάθαρο ότι ο ένας κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου στο μεθαυριανό νοκ άουτ ματς θα είναι ο Φυτανίδης, με πιθανότερο παρτενέρ του τον Νάστο, ο οποίος αν και κλήθηκε εσπευσμένα την περασμένη Κυριακή, τα κατάφερε μια χαρά στον ρόλο του. Από εκεί και πέρα, ο Δώνης αναμένεται να πραγματοποιήσει γενικότερα αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΟΦΗ.

Στα αριστερά της άμυνας ίσως ξεκινήσει ο Οικονόμου αντί του Γιαννούλη, που πρέπει να πάρει ανάσες, ενώ στη θέση του αμυντικού μέσου αναμένεται να βρεθεί ο Μακρής, που ήταν πολύ καλός στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Μπροστά του θα είναι σίγουρα ο Σφακιανάκης και ενδεχομένως ο Δημούτσος, αν δεν παραμείνει στην 11άδα ο Πίτου Γκαρσία.

Ο Μήτρογλου θα είναι ο «καθαρόαιμος» επιθετικός, αλλά στις πτέρυγες μάλλον θα επιστρέψουν οι Καραγκούνης, Καραμάνος, οι οποίοι ήταν επίσης βασικοί πριν μία εβδομάδα στο Φάληρο. Ο Δώνης θέλει να εκμεταλλευτεί το σχετικά μικρό, αλλά πλήρες ρόστερ του, να δώσει ανάσες σ’ αυτούς που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο. κουπί και να επιβραβεύσει εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν καλούνται να βοηθήσουν.
 
 
Αναλυτικά, οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «κυανόλευκων» είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Σκόνδρας, Καραμάνος, Νάστος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μήτρογλου, Δημούτσος, Μακρής, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Επστάιν, Γιαννούλης.
 
* Το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα επισκεφτεί το 3ο Λύκειο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές για τα δύο παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα είναι οι Καραγκούνης, Μπάλλας και Καραμάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.