Θετικός για Παρί, θέλει Νιούκαστλ

Δε θα έλεγε όχι στην επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντεμπά Μπα που για την ώρα σκέφτεται μόνο την εθνική Σενεγάλης και τη Νιούκαστλ.

Δε θα έλεγε όχι στην επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ντεμπά Μπα που για την ώρα σκέφτεται μόνο την εθνική Σενεγάλης και τη Νιούκαστλ. Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα εν όψει του Κόπα Άφρικα.

Οι πολλές καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν με τη φανέλα των «καρακάξων» έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων ανάμεσα στις οποίες και της Παρί Σεν Ζερμέν. Από την πλευρά του ο παίκτης ξεκαθάρισε πως για την ώρα έχει. αλλού το μυαλό του.

«Πάντα υποστήριζα την Παρί Σεν Ζερμέν και η αλήθεια είναι πως είναι μια άκρως δελεαστική ομάδα, αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα τον Ιανουάριο. Πρώτος μου στόχος είναι η Σενεγάλη και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Κόπα Άφρικα, ενώ δεύτερος μου στόχος είναι να συνεχίσω τα καλά παιχνίδια με τη Νιούκαστλ. Είμαι σε αυτήν την ομάδα, αρέσω στους οπαδούς και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω επικεντρωθεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άλλωστε όταν επιστρέψω, η μετεγγραφική περίοδος θα έχει κλείσει», τόνισε ο Μπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.