Δοκιμή με Κοντοέ και Βάργκας

Ο Κωστένογλου προβληματίζεται για δύο θέσεις στη βασική ενδεκάδα. "Δε θα είμαι αυστηρός κριτής", τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ για τους νεαρούς παίκτες που θα επιλέξει στο αρχικό σχήμα.

 Από την πρώτη κιόλας προπόνηση μετά τη Σαββατιάτικη νίκη της Ένωσης στο Αγρίνιο, ο Νίκος Κωστένογλου είχε ξεκαθαρίσει ότι σκοπεύει να κάνει αρκετές αλλαγές στο ματς με την Άντερλεχτ. Στην πρώτη του δοκιμή, την Τρίτη, επέλεξε εννιά διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, σε σχέση με την πρώτη σέντρα του αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό. Χθες, Τετάρτη, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ότι “προβληματίζεται” για δύο θέσεις, αν και όλα δείχνουν ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει καταλήξει στους έντεκα.

Με βάση την τελευταία δοκιμή, ο Κωνσταντόπουλος θα επιστρέψει στα δοκάρια, με τον Εγγλέζου αριστερά, τον Κοντοέ δεξιά (προχθές είχε δοκιμαστεί ο Τσουκαλάς) και τους Μανωλά – Κάλα στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή έβαλε ξανά τον Μάκο, ενώ παρτενέρ του ήταν αρχικά ο Βάργκας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση και στη συνέχεια ο Κάλα, με τον Ισπανό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Τριάδα μπροστά τους με τον Μπερνς αριστερά, τον Κλωναρίδη δεξιά και τον Γκερέϊρο στον άξονα πίσω από τον Δημήτρη Σιαλμά.

Νωρίτερα ο Νίκος Κωστένογλου υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου (στην οποία λόγω της απεργίας δεν του τέθηκαν ερωτήσεις):
“Έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του ομίλου μας. Για μας προέχει ο τρόπος που θα διαχειριστούμε το ρόστερ της ομάδας μας και θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά τα οποία δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής. Αρκετοί ίσως να αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και ειδικά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα αξιολογήσω την απόδοσή τους, χωρίς βέβαια να είμαι αυστηρός κριτής γιατί αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία του αγώνα. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στα παιδιά είναι να παρουσιαστούμε με μία υπευθυνότητα και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως αρμόζει στην ομάδα μας”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στηβ Μπέλεκ, ο οποίος αρκέστηκε να τονίσει: “Έχουμε έναν αγώνα αύριο με την Άντερλεχτ. Δεν έχουμε πετύχει νίκη ακόμα στον όμιλο και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς και θα μας κάνει καλό αν τα καταφέρουμε”.

Βίντεο με τον αποψινό αντίπαλό τους δεν είδαν οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, στο ξενοδοχείο, πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Ολυμπιακό στάδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.