Μήνυμα Λάσκαρη: «Αγαπήσαμε τον Αρη»

Η οικογένεια του μεγαλομετόχου του Αρη, Νίκου Λάσκαρη, με αφορμή την ανατολή του 2016, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Η οικογένεια του μεγαλομετόχου του Αρη, Νίκου Λάσκαρη, με αφορμή την ανατολή του 2016, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Η οικογένεια του Αρη έχει “υποδεχτεί” πολλά έτη, άλλα με χαρές και άλλα με δύσκολες στιγμές.

Το 2015 έφερε εμάς πιο κοντά και επίσημα πλέον σε αυτήν την οικογένεια. Την οικογένεια του Αρη. Μια ομάδα που αγαπήσαμε, μια ομάδα που σημάδεψε την παιδική μας ηλικία και χάρισε στην Ελλάδα τεράστιες επιτυχίες. Καλούμαστε, λοιπόν, μέσα στη νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για έναν ανανεωμένο Αρη, με νέες επιτυχίες και χαρές. Ευχόμαστε το 2016 να είναι γεμάτο με αγάπη, υγεία και να γεμίσει τις καρδίες μας με υπερηφάνεια.
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗ
Οικογένεια Λάσκαρη»
 
Πλήρης με Ρέθυμνο
 
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, οι κίτρινοι, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, στο «Nick Galis Hall», όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν την 9η νίκη τους, σε 12 αναμετρήσεις στην Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο Αρης θα υποδεχτεί πλήρης την Κρητική ομάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, την πρώτη της ομάδας για το 2016, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.
 
Μετά από την προπόνηση, ο Βασίλης Σίμτσακ, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο Βασίλης Χρηστίδης και ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλης Βουρτζούμης, κέρασαν γλυκά όλη την ομάδα για την ονομαστική γιορτή τους και δέχτηκαν τις ευχές όλων των μελών του Αρη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.