Στην Αθήνα ο Πιεγκμπονσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να έχει νέα σειρά επαφών με τον Γιάννη Αλαφούζο, για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να έχει νέα σειρά επαφών με τον Γιάννη Αλαφούζο, για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού. Δημοσιεύματα θέλουν τον Ταϊλανδό να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για τις σχετικές επαφές, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του. Ο εκπρόσωπος της Pan Asia, αναμένεται να ενημερωθεί για τα έως τώρα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τον Αλαφούζο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών. 

Ο Πιεγκμπονσάντ αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να έχουν οι δυο πλευρές μια πρώτη γνωριμία και να συζητηθεί ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, εφόσον προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα στοιχεία από τον οικονομικό έλεγχο που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στην «πράσινη» ΠΑΕ, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη μεταβίβαση των μετοχών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.