Σε ρυθμό Άγιαξ ο ΠΑΟΚ

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (4/8) το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας, της αμέσως προηγούμενης από το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι στην Τούμπα

Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ εναντίον του Άγιαξ, στο πλαίσιο της Γ’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προ των πυλών (6/8). Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στο ρυθμό της αναμέτρησης, όπως και οι Ολλανδοί, οι οποίοι αναμένονται αύριο (5/8) στη Θεσσαλονίκη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει σήμερα το πρόγραμμα της ημέρας πριν τη συνάντηση.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του “Δικέφαλου” αναφέρει: 
“Η ώρα έφτασε. Η νέα σεζόν αρχίζει, όπως έκλεισε η προηγούμενη. Με δύσκολες προκλήσεις ή, μάλλον με ακόμα πιο δύσκολες. Πρώτος αντίπαλος ο Άγιαξ.  Η ομάδα που λίγους μήνες πριν έφτασε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League. Αυτό είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη δική του προσπάθεια να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα του μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Τούμπα ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (05.08) με την προπόνηση του ΠΑΟΚ. O Δικέφαλος θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’.
Η συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα είναι προγραμματισμένη στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.
Λίγο αργότερα, στις 14:40 φτάνει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 19:30. Νωρίτερα, στις 19:00 θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.