Ζητά διαγραφή του Μάγειρα

Πυρ και μανία με τον διαιτητή του αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας, Μάγειρα, είναι στον ΑΟΧ καθώς θεωρούν ότι τους αδίκησε κατάφωρα στο κυριακάτικο ματς. Μάλιστα, με επιστολή προς την ΚΕΔ, οι Κρητικοί ζητούν τη διαγραφή του από τους πίνακες.

Πυρ και μανία με τον διαιτητή του αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας, Μάγειρα, είναι στον ΑΟΧ καθώς θεωρούν ότι τους αδίκησε κατάφωρα στο κυριακάτικο ματς. Μάλιστα, με επιστολή προς την ΚΕΔ, οι Κρητικοί ζητούν τη διαγραφή του από τους πίνακες.

Η σχετική επιστολή αναφέρει:
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να απευθυνθούμε σε σας, για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τζοβάρα
του Συνδέσμου Φωκίδας, στον αγώνα Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Απόλλωνας Σμύρνης την 19/02/2012.
Δυστυχώς, τον δρόμο που χάραξε ο Τζοβάρας, τον ακολούθησε άλλος ένας συνάδελφός του, ονόματι Μάγειρας του Συνδέσμου Ευβοίας, που θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει και το όνομά του, έκανε ένα απίστευτο «μαγείρεμα» στον αγώνα Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Γλυφάδα την 04/03/2012, υποχρεώνοντας ετσιθελικά την ομάδα μας σε ισοπαλία 1-1, με το γκολ της αντιπάλου μας να προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ που δεν θα καταλόγιζε ούτε ο πρόεδρος της Γλυφάδας.
Κατά γενική ομολογία όλων όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο Περιβολίων αλλά και όλων όσοι παρακολούθησαν τις φάσεις του παραπάνω αγώνα, ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ μέχρι το λεπτό που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης είχε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, προηγούμενος στο σκορ, χάνοντας ευκαιρίες και αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι ο Μάγειρας έδινε το ένα φάουλ πίσω από άλλο έξω από την περιοχή της ομάδας μας. Ε, κάποια στιγμή, θα γινόταν το κακό, καταφέρνοντας όχι απλά να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, αλλά και να εκνευρίσει – αποσυντονίσει τους ποδοσφαιριστές μας που έβλεπαν ένα διαιτητή να εκμεταλλεύεται την «εξουσία» που έχει με την σφυρίχτρα και να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Και σα να μην έφθαναν αυτά και η βαθμολογική απώλεια, ο Μάγειρας- ο οποίος για τις 5 αλλαγές, που έγιναν όλες στο β’ μέρος και για 7 τουλάχιστον διακοπές από τραυματισμούς, κράτησε ούτε 4 λεπτά καθυστέρηση μην τυχόν και χαλάσει η σούπα – ολοκλήρωσε το έργο του, τυλίγοντας σε μία κόλλα χαρτί την ομάδα μας, γι’ αυτό άλλωστε εντελώς παράνομα δεν έδειξε ως όφειλε στους παράγοντες της ομάδας μας το φύλλο αγώνα μετά το πέρας της αναμέτρησης, μη έχοντας προφανώς καθαρή την συνείδησή του, αποκρύπτοντας μέχρι και τις κίτρινες κάρτες, ζητώντας μάλιστα από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, να πάνε μαζί στο Αστυνομικό Μέγαρο μετά το τέλος του αγώνα και στη συνέχεια να τον συνοδεύσει στο αεροδρόμιο! Μα γιατί, αφού ήταν τόσο ακριβοδίκαιος και δεν είχε κακή πρόθεση;
Το τι ακριβώς είχε γράψει στο φ.α. το είδαμε την Τρίτη 06/03/2012 το μεσημέρι, όταν εδέησε να στείλει το φύλλο αγώνα στις αρμόδιες αρχές οπότε και μάς απεστάλη, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό έχει υποχρέωση να το στέλνει στις αρμόδιες αρχές με φαξ την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο που διεξήχθη ο αγώνας και δόξα τω Θεώ το Στάδιο Περιβολίων διαθέτει και φαξ και φωτοτυπικό.
Κύριε πρόεδρε
τον τίμιο αγώνα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και την προσπάθεια να λειτουργήσει στα νόμιμα πλαίσια, οι Τζοβάρες και οι Μάγειρες και ποιοί άλλοι άραγε, την έχουν εκλάβει προφανώς σαν αδυναμία.
Παιχνίδια στην πλάτη του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ούτε δικαιούται, ούτε μπορεί να παίζει κανένας.
Να ληφθεί υπ’ όψη ότι ενώ δεν τον εμπόδιζε κανένας και ότι γενικώς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, παρέμεινε μερικά λεπτά στο κέντρο του γηπέδου μετά που σφύριξε την λήξη του α’ ημιχρόνου, για να δημιουργήσει εντυπώσεις, προκαλώντας έτσι τις εύλογες διαμαρτυρίες των φιλάθλων.
Κύριε πρόεδρε
Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο εσείς όσο και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, δεν θα αφήσετε στον χώρο του ποδοσφαίρου, ανθρώπους που μόνο προβλήματα δημιουργούν και διασύρουν θεσμούς και βεβαίως την Ελληνική Διαιτησία.
Για τον λόγο αυτό, ζητάμε από την Επιτροπή σας, την διαγραφή του Μάγειρα από τους πίνακες διαιτητών.
Αντιλαμβάνεστε ότι η ανοχή και η ευπρέπεια έχουν όρια, πολύ περισσότερο όταν άνθρωποι σαν τον Μάγειρα παίζουν αδίστακτα με τον ιδρώτα των αθλητών και των διοικούντων.
Ελπίζουμε λοιπόν ότι με την στάση σας δεν θα επιτρέψετε και νέο κρούσμα σε βάρος μας
Και το πιο θλιβερό της υπόθεσης το αφήνουμε για το τέλος: ο Μάγειρας, στο εξοδολόγιο των διαιτητών, χρέωσε παράνομα τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, για τα έξοδα μετακίνησης, με ταξί, αλλά επειδή προφανώς του αρέσει η μεγάλη ζωή, είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο – όπου η χρέωση όμως για αυτή την περίπτωση στο εξοδολόγιο είναι μικρότερη –  και με αυτό ήρθε και αναχώρησε από το γήπεδο, μαζί με τον α’ βοηθό Ράζο από τον ίδιο Σύνδεσμο!!! Απίστευτο αλλά αληθινό..
ΥΓ: Για να καταλάβετε την. καλή διάθεση του Μάγειρα, έγραψε στο φ.α. ότι «το εξοδολόγιο εξοφλήθει στις 15.01», υπήρξε δηλαδή η. πρωτοφανής στα χρονικά καθυστέρηση του ενός λεπτού, ξεπερνώντας ακόμα και τον Τζοβάρα που στον αγώνα με τον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Απόλλωνας Σμύρνης δεν παρέλειψε να γράψει ότι «εξοφλήθηκε το εξοδολόγιο στις 15.02»!!! Και μη χειρότερα.
ΥΓ: Επισυνάπτουμε, βίντεο με την πλέον επίμαχη του αγώνα που οδήγησε σε αλλοίωση του αποτελέσματος.
Με τιμή, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.