Παναθηναϊκός κατά ΕΣΑΠ, ΟΣΦΠ και ΕΑΠ

Η νίκη του Σαββάτου, της ΕΑ Πατρών επί του Ολυμπιακού που έφερε τον Παναθηναϊκό δύο βήματα πριν την απευθείας πτώση του στην Α2 έφερε αναστάτωση στο «τριφύλλι».

Η νίκη του Σαββάτου, της ΕΑ Πατρών επί του Ολυμπιακού που έφερε τον Παναθηναϊκό δύο βήματα πριν την απευθείας πτώση του στην Α2 έφερε αναστάτωση στο «τριφύλλι». Οι διοικούντες το «πράσινο» ΤΑΑ εξέδωσαν πριν απο λίγη ώρα καυστική ανακοίνωση που έχει ως κύριους αποδέκτες την ΕΣΑΠ, διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τον πρόεδρο της Παντελή Ταρνατώρο, την ΕΑΠ και τον προπονητή της Γιώργο Χριστόπουλο αλλά και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

Το ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται υποχρεωμένο να ευχαριστήσει δημόσια:

1. Τον προπονητή της ΕΑΠ, Γιώργο Χριστόπουλο, μετά τις δηλώσεις του για «περίεργα αποτελέσματα…» που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική,

2. τον αξιότιμο πρόεδρο της ΕΣΑΠ, κ. Παντελή Ταρναντώρο, ειδικότερα και για την προαναγγελία του «αν θα υπάρξουν play out…» την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη,

3. τους αθλητές-προπονητές και το προσωπικό των ομάδων ΕΑΠ και ΟΣΦΠ, για τις «ηρωικές» προσπάθειες τους και

4. όσους άλλους ξεχνάμε (να μας συγχωρέσουν..), οι οποίοι χαίρονται για τις ήττες των ομάδων τους!

Μετά από τις άοκνες προσπάθειές τους, επιτέλους την 20η αγωνιστική (ποτέ δεν είναι αργά) κατάφεραν να δώσουν στο φίλαθλο κοινό, την αγωνιστική, με «τα φυσιολογικά» αποτελέσματα. Τώρα, μπορούμε να καταλάβουμε παλαιότερες δηλώσεις αθλητών τους κατά της ομάδας μας, γιατί τους έμαθε βόλεϊ, τους έκανε Έλληνες, τους ανέβασε τα συμβόλαια και αυτή η ομάδα (ο Παναθηναϊκός) δεν «ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες τους..». Τώρα μάθαμε τις προσδοκίες τους και όντως είχαν δίκαιο. Ο Παναθηναϊκός δεν ανταποκρίνεται και δε θα ανταποκριθεί ποτέ στις  προσδοκίες τους. Βέβαια είναι γνωστό σε όλους (εντός και εκτός συνόρων), οτι η συγκεκριμένη ομάδα τους ήταν πάντα «πρωτοπόρα» στα θέματα, αρχών, ηθικής και ισονομίας στον αθλητισμό. Ταυτόχρονα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, κυριολεκτικά από καρδιάς, το προεδρείο της ΕΣΑΠ, για την έξτρα χρηματική επιχορήγηση των «φιλικών» σωματείων, στα πλαίσια του «υγιούς» ανταγωνισμού. Να προστάξουμε την ΕΣΑΠ, άμεσα, να προχωρήσει στην πληρωμή των εκχωρήσεων, σε πρόεδρο ομάδας και να κοινοποιήσει το όνομά του, έτσι για να γελάσουμε και λίγο! Αυτό που δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε είναι η πιθανότητα να συναντηθούν οι αθλητές της ομάδος μας με αυτούς του υψηλού «ήθους» αθλητές των «ομάδων» και να σταθούν δίπλα τους ως ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, που σέβονται ο ένας τον κόπο του άλλου και να νιώθουν υπερήφανοι. Αυτό, ελπίζουμε οτι ο ΠΑΣΑΠ θα το αποκαταστήσει. Τέλος θεωρούμε ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι το πλέον «αξιόπιστο» και όντως «αξίζει» να το επιχορηγεί η πολιτεία. Γιατί αυτό είναι το πρωτάθλημα καθρέπτης των εποχών που ζούμε. Σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει ως το τέλος να αποδείξει, ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται μέσα στις «τέσσερις  γραμμές» του γηπέδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.