Γκατούζο: «Εχουμε να μάθουμε πολλά»

Μεγάλο περιθώριο βελτίωσης έχουν ο Τζενάρο Γκατούζο και η νεαρή και άπειρη ομάδα του, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο προπονητής της Μίλαν μετά τη νίκη επί της Μπολόνια με 2-1.

Μεγάλο περιθώριο βελτίωσης έχουν ο Τζενάρο Γκατούζο και η νεαρή και άπειρη ομάδα του, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο προπονητής της Μίλαν μετά τη νίκη επί της Μπολόνια με 2-1.
 
Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «ροσονέρι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς τρίποντο, αλλά έχασαν και πάλι πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ.
 
«Όταν δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια, οι αντίπαλοι θα έχουν ευκαιρίες και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να γίνουν τα πράγματα περίπλοκα. Ο τρόπος σκέψης μας είναι το πρόβλημα. Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα, ακόμα και τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, θα δει ότι είχαμε δυσκολίες κυρίως απέναντι στις μικρές ομάδες», επισήμανε ο 40χρονος τεχνικός
 
«Εκτός από λίγες εξαιρέσεις, σήμερα η ομάδα αποτελούνταν από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εχουμε τις βάσεις για να πάμε καλύτερα στο μέλλον και να κερδίσουμε εμπειρία. Ανάγκη βελτίωσης έχω και εγώ ο ίδιος. Είμαι 40, όχι 60, οπότε χρειάζομαι και εγώ πείρα όπως και οι παίκτες μου», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.