“Ο Ηρακλής επέστρεψε εκεί που πρέπει να είναι”

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Δρακόπουλου, του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Ηρακλής για την επιτροφή του Ηρακλή στη Basket League-Τι είπε για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, τηλεοπτικά και τον προπονητή, Κώστα Μέξα.

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Θοδωρής Δρακόπουλος, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής μετά την επιστροφή της ομάδας στη Basket League. 
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Ο Ηρακλής επέστρεψε εκεί που πρέπει να είναι. Είμαστε μια ΚΑΕ που δεν χρωστάει πουθενά, φοροτεχνικά, η καλύτερη ΚΑΕ στην Ελλάδα. Σε μια περίεργη περίοδο που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντί να πάνε το μπασκετ μπροστά το πάνε πίσω. Ελπίζω να τους συνετίσω τώρα στον ΕΣΑΚΕ”. 
Είπε ακόμη: “Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να είναι φόβητρο τουλάχιστον στο Ιβανώφειο που είναι ατομικό όπλο για μας. Το Ιβανώφειο μπορεί να είναι ατομικό όπλο αλλά και καταστροφή αν η συμπεριφορά των φιλάθλων δεν είναι καλή. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια είναι υποδειγματική”.
Πρόσθεσε :”Θέλουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα που να γεμίζει το γήπεδο. Ο Ηρακλειδέας είναι ο καλύτερος φίλαθλος. Η ποιότητά του είναι εξαιρετική. Θέλουμε να επενδύσουμε και στη νέα γενιά. Κάποια στιγμή αργότερα θελουμε η βάση της ομάδας να είναι ελληνική. Με λίγους καλούς ξένους και όχι ξένους αμφιβόλου ποιότητας. Στόχος επισης κάποια στιγμή να έχουμε και παίκτες από Θεσσαλονίκη και Μακεδονία”.
Αναφέρθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και είπε: “Εχουμε αποφασίσει αύξηση κεφαλαίου στην ΚΑΕ κυρίως γιατί θέλω η ΚΑΕ να έχει πολυμορφική παρουσία και να συμμετέχουν όσο πιο πολλοί μπορούν. Αυτή τη στιγμή το μετοχικό κεφάλαιο είναι 580000. Στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι Ηρακλειδεις με 1 μετοχή. Θεωρώ τον εαυτό μου εργάτη του Ηρακλη. Αυτά είναι πλάνα όχι σε 1-2 χρόνια. Θα ήθελα σε 5 χρόνια τον Ηρακλή να είναι σύγχρονη και οργανωμένη ομάδα που να λειτουργεί αυτόνομα. Πάλι εδώ θα είμαι και θα βάζω τα λεφτά.Ολα είναι ανοιχτά, τι λεφτά ξοδέψαμε, πού πάνε, ανοιχτοί σε οποιαδήποτε έρευνα”. 
Αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά και είπε: “Το πρόβλημα είναι αν παίξει ο Ολυμπιακός ή όχι. Από αυτό εξαρτώνται και τα τηλεοπτικά. Είπαμε ως ΕΣΑΚΕ από το 1,2 εκ. που είνα το ποσό για το Πρωτάθλημα να πάει στα 6 εκ. όσα και η Β’ εθνική στο ποδόσφαιρο. Κι εγώ έχω παίξει ποδόσφαιρο αλλά πέντε λεπτά να δει κάποιος Β’ Εθνική, πονάει. Δεν γίνεται να είναι τόσα τα λεφτά στη Β’ εθνική και τόσα στο μπάσκετ”. 
Είπε ακόμη: “Αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι Έλληνες παικτες και μετά οι ξένοι”.
Αναφέρθηκε στον προπονητή, Κώστα Μέξα και είπε για τη συνέχιση της συνεργασίας: “Είμαι της αγγλικής σχολης που θέλω προπονητή για 25-30 χρόνια. Αγαπώ κι εκτιμώ πολύ τον Κώστα Μέξα έχουμε μια διαφορά σε ένα θέμα που προσπαθούμε να το επιλύσουμε. Ακόμη όμως δεν το έχουμε λύσει. Ελπίζω να το κάνουμε τις επόμενες μέρες”.
-Οπως ανακοινώθηκε, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η τιμή της κάθε μετοχής θα είναι στα 30 ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.