Υπογράφουν οι Σιμάο και Ζεράλδες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μετεγγραφές των Σιμάο και Ζεράλδες για την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με δυο παίκτες για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μετεγγραφές των Σιμάο και Ζεράλδες για την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με δυο παίκτες για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νταβίντ Σιμάο αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022 με την Ένωση και η μετεγγραφή του από την Αντβέρπ αναμένεται να κοστίσει 400 χιλιάδες ευρώ. 

Από την άλλη πλευρά, ο Φραντσίσκο Ζεράλδες αναμένεται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τους δυο Πορτογάλους αναμένεται να ακολουθήσει ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος θα αποκτηθεί για να ενισχύσει τα άκρα της μεοσεπιθετικής γραμμής της Ένωσης, ενώ υπάρχουν επαφές με έναν ακόμα παίκτη για τις συγκεκριμένες θέσεις. 

Μετά από αυτές τις κινήσεις, αναμένεται να γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού, με τους ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” να μελετούν ήδη αρκετές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος τους είναι να αποκτηθεί για τη συγκεκριμένη θέση, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.