Περιμένει την απόφαση του Πιτίνο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναμένει εντός της ημέρας την απόφαση του Ρικ Πιτίνο για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της ομάδας ή αν θα προτιμήσει να ψάξει κάποια πρόταση στις ΗΠΑ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναμένει εντός της ημέρας την απόφαση του Ρικ Πιτίνο για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της ομάδας ή αν θα προτιμήσει να ψάξει κάποια πρόταση στις ΗΠΑ. Ο Αμερικανός κόουτς έχει δεσμευτεί να απαντήσει εντός της ημέρας στους “πράσινους”, οι οποίοι θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα, ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίζεται αναποφάσιστος, σχετικά με το μέλλον του. Από τη μια θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν και από την άλλη δέχεται πιέσεις από την οικογένειά του να μείνει στις ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες παραμονής του 66χρονου προπονητή στους “πράσινους” είναι μοιρασμένες. Πάντως, έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφονται διάφορα ονόματα σχετικά με τη διαδοχή του Πιτίνο, αν τελικά ο ίδιος αποφασίσει να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδος. Στην κορυφή της λίστας φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.